De Eerste Glossy Van Nederland

Published Jun 16, 21
6 min read

Sinds de start in 2005 wordt Bright uitgegeven door de zelfstandige uitgever Tech, Media. Halverwege 2008 wordt Tech, Media overgenomen door uitgeefconcern NDC/VBK, actief onder beheer van dochter Veen Media. Eind 2013 stopt Bright als tijdschrift en gaat na een management buy-out van bedenker Erwin van der Zande zelfstandig verder als tweewekelijkse digitale uitgave genaamd Bright Ideas, de dagelijkse nieuwssite , webwinkel Bright Store en de events Bright Day en Bright Night.

Sinds oktober 2005 op Bright. nl dagelijks nieuws over computers, elektronica, gadgets, design, architectuur, kunst, mode en auto’s. David Lemereis presenteert de Uitpakparty, een reeks video’s waarin nieuwe gadgets getest worden. In mei 2020 maakte RTL bekend dat Bright voortaan op de website van RTL Nieuws te vinden is, omdat de zendergroep alle online content wil samenbrengen op één platform.

Vanaf 2017 maakt Bright een wekelijkse uitlegvideo over technologie voor RTL Editie, NL. Microsofts webportaal MSN.nl neemt artikelen van Bright over. In 2006 organiseert Bright zijn eerste Tech Fest genaamd Bright Live in de Gashouder te Amsterdam met 3000 bezoekers. Dat krijgt in 2009 een vervolg in kleiner verband met om de maand een Bright Night in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Anno 2017 is Bright Day een tweedaags evenement in de Jaarbeurs te Utrecht voor ruim twintigduizend bezoekers. In 2007 maakt Bright samen met tv-producent Dahl TV en de VPRO ‘In de ban van het Ding’. Voor RTL Z maakt Bright vanaf 2015 wekelijks het dertig minuten durende Bright TV. Voor RTL Z en RTL 7 presenteren Merijn Doggen en Erwin van der Zande vanaf 2017 dagelijks het Bright Update nieuwsbulletin.

Belgian Cowboys is het online magazine over innovatie in technologie, reclame, gadgets, internet, mobile en automotive.

Word lid van Media, Markt Club. Dan profiteer je altijd en overal van exclusieve Club-voordelen, waanzinnige winacties en leuke verrassingen.

We’ve detected that Java, Script is disabled in this browser. Please enable Java, Script or switch to a supported browser to continue using You can see a list of supported browsers in our Help Center.

We’ve detected that Java, Script is disabled in this browser. Please enable Java, Script or switch to a supported browser to continue using You can see a list of supported browsers in our Help Center.

Het delen van muziek door Twitter-gebruikers [Infographic] Gebruikers op Twitter houden van muziek. De meest gevolgde gebruikers op Twitter zijn dan ook artiesten, zoals Lady Gaga, Justin Bieber en Katy Perry, die zeker meer dan tien miljoen volgers hebben op Twitter. Social mus... Lees artikel.

De Consumer Electronics Show (CES) staat altijd garant voor allerlei verrassende, krankzinnige en coole tech-producten. Dit jaar is dat niet anders. De grootste techbeurs ter wereld is vandaag van start gegaan in Las Vegas, waar ook Apple aanwezig is. Nieuwe hardware presenteren zij niet, maar andere fabrikanten hebben wel al verschillende rare tv’s, vreemde toiletten en andere opmerkelijke gadgets onthuld.

1. Inupathy, Tijdens de CES worden soms wel de gekste gadgets gepresenteerd. De Inupathy is een voorbeeld van zo’n gadget. Je maakt deze riem vast aan je hond en daarna stuurt deze de emoties van je huisdier naar telefoon. Hoe dat werkt? Inupathy analyseert de hartslag van je hond en leidt op basis daarvan af hoe die zich voelt.

Euh, woef?2. The Wall Luxury, Hoe groter de tv, hoe verder weg je moet zitten om prettig tv te kunnen kijken. Met een The Wall Luxury aan je muur is het wat dat betreft te hopen dat je een ruime woonkamer hebt. En ook een flink stuk muur, want de televisie heeft een schermdiagonaal van 292 inch.

Het monster heeft een resolutie van 8K, bevat een geavanceerd microledscherm (dat is nóg beter dan oled) en is slechts 30 mm dik. Begin maar alvast met sparen; het is voor een goed doel. 3. Prinker, Een naald in de huid is tegenwoordig als een schaar door het haar: het aanbrengen vinden we de gewoonste zaak van de wereld.

Een nieuw apparaat – genaamd Prinker – zet tatoeages voor mensen die zich niet voor altijd willen binden. Met de draagbare printer zet je elke denkbare tekening op de huid, die je selecteert of importeert via de bijbehorende app. Het zijn tattoos tot één centimeter breed – dus een volledige sleeve wordt lastig.

De cosmetische inkt is waterdicht, maar met zeep krijg je het gemakkelijk weg. 4. Numi 2. 0Inmiddels lijkt vrijwel alles al ondersteuning te hebben voor een spraakassistent. Vooral Amazons Alexa wordt in zo een beetje alles gebouwd wat een stekker heeft. En heeft iets geen stekker, dan krijgt het er wel een.

0. Qua features kan de Numi het opnemen met de beste Japanse toiletten, maar dankzij spraakbesturing weet je al die functies ook daadwerkelijk te vinden. Wel zouden we ons hiermee wel een beetje in de gaten gehouden voelen op het kleinste kamertje. 5. L’Oreal Perso, Cosmeticabedrijf L’Oréal combineert make-up steeds vaker met techniek.

Je maakt een foto van jezelf, waarna de app de huidconditie analyseert. De software kijkt ook naar andere factoren die invloed hebben op de huid, zoals de UV-index en luchtvochtigheid. Perso weet nu wat je huid nodig heeft om gezond te zijn. Het mengt ingrediënten die in de cartridges zitten tot een op maat gemaakte gezichtscrème.

6. The Bartesian, Je hoeft niet langer een bartender te zijn om aan een zelfgemaakte cocktail te nippen. The Bartesian brengt het gemak van de Nespresso-capsule naar de cocktail. Je vult vier reservoirs met wodka, tequila, whisky, gin en water. Daarna breng je je favoriete cocktailcapsule in (deze bevat allerlei bittertjes en sapconcentraten) en kies je de sterkte van de alcohol.

Bartesian, what else?7. Sony Vision-SSony kennen we vanwege haar Play, Station, televisies en camera’s. Maar het bedrijf heeft nu ook een elektrische auto. De Tesla Model 3-achtige wagen gaat vooralsnog niet in productie en is vooral bedoeld om technologische snufjes te demonstreren. Maar liefst 33 sensoren houden de omgeving van de auto in de gaten en de auto heeft spiegelvervangende camera’s.

De topsnelheid ligt op 240 km/u. Niet misselijk, al gaan wij op de Play, Station harder. 8. Motion Pillow, Als je geeft om de persoon die naast je slaapt, dan koop je een Motion Pillow. Dat zijn althans de woorden van de Koreaanse makers van dit kussen, dat een einde zou maken aan je snurkprobleem.

Zo heeft je partner eindelijk een goede nachtrust. Maar of jij dat ook hebt?9. The Sero, Ook anno 2020 is het Vertical Video Syndrome (VSS) niet uit de wereld. Mensen blijven video-opnamen maken terwijl ze de i, Phone verticaal houden. Dat ziet er vreselijk uit als je de beelden op de televisie bekijkt, met enorme zwarte balken links en rechts.

De Samsung-tv draait wisselt automatisch van oriëntatie, afhankelijk van wat je bekijkt. VVS-opnamen gaan van zero naar Sero. 10. Wizama, Wat zijn ze toch onhandig die bordspellen. Je haalt ze om de paar maanden uit de kast, de rest van de tijd nemen ze alleen maar ruimte in beslag en happen stof.

Navigation

Home

Latest Posts

De Eerste Glossy Van Nederland

Published Jun 16, 21
6 min read

Online Magazine Over Ontwikkelingen In Media

Published Jun 06, 21
6 min read

Inspiratie Voor Een Healthy Lifestyle

Published May 25, 21
6 min read