Mooie Bedrijfsgeschenken in onze glaswinkel

Published Feb 23, 21
6 min read

Bestel hier de mooiste Glaskunst in onze glaswinkel

Bezoek de website van het Glasriket voor meer informatie over deze regio. Pronkstuk uit de regio: de glazen boot Als het om reizen gaat, kan Brigitte er geen genoeg van krijgen (glasblazers). Haar motto is dat er in elk land wel iets moois te beleven valt, dus dat je elke kans ook aan moet grijpen om dat te ontdekken.Webshop Prachtig Glas verkoopt op de pagina's van deze categorie kristallen druppels, harten, diffusers, presse-papiers, fruit, glazen tulpen en vogeltjes, naast andere dierfiguren van glas en kristal, zoals honden, katten, kikkers, muizen, olifanten, slakken, uilen en vissen. Soms zijn de objecten louter voor de sier, soms kunnen ze tevens dienst doen als gebruiksvoorwerp, bijvoorbeeld als schaal of als kaarsenhouder. - doopvont.

Het merk Kosta Boda bestaat sinds 1742 en omvat een artistieke en kleurrijke collectie die wordt ontworpen door wereld beroemde designers zoals Bertil Vallien, Göran Wärff, Anna Ehrner en Kjell Engmann Het glaswerk is altijd van een fijne soort en omvat vazen, schalen, borden, sculpturen, glazen, kandelaars etc. Door middel van gespecialiseerde blaas-, slijp- en schildertechnieken worden er complexe ontwerpen gevormd (doopvont).

Bestel hier de Kosta Boda in onze glaswinkel

Not registered yet? By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 50,000 special objects up for auction every week.

Nog niet geregistreerd? Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50. 000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.

kosta-boda: glasbazerij Designmerk Kosta Boda wordt gerekend tot de beste glasblazerijen ter wereld. Het ontwerp is eenvoudig en strak, maar voorzien van het karakteristieke kruis aan de voet van elk product - doopvont. Het volgen van de reis van glas van een stroperige, gesmolten toestand naar glinsterende kristallen is een spectaculair gezicht dat elke dag plaatsvindt in de Kosta Boda-hotshops.

Fraaie Kosta Boda in onze glaswinkel

Tegen de tijd dat het afgewerkte glas de glasblazerij verlaat, hebben maar liefst 15 verschillende mensen bijgedragen aan het productieproces. Sinds 1898 wordt onder de merknaam Orrefors kunst en kristalglas voor alledaags gebruik geproduceerd. In onze glasfabriek in Kosta worden onze bekwame glasbewerkers vergezeld door een aantal van de meest prestigieuze ontwerpers van Zweden bij het ontwikkelen van het ontwerp, het vakmanschap en de nieuwe technieken.

Enkele producten worden geproduceerd in Azië. Bij alle glasblazerijen gebruiken we dezelfde ontwerpers en in veel gevallen de door ons ontwikkelde productietechnieken in Småland, Zweden. kosta-boda: glasbazerij .

Bestel hier de Doopvont in de glaswinkelMooie Glaskunst in de glaswinkel

Prachtig zweeds handgemaakt kristallen vaasje, blauw gemêleerd, merk bergdala, zweden. Hoogte 13,5cm. In perfecte staat. Ophalen of Verzenden € 19,505 jan. '21 Lemmer5 jan. '21.

Fraaie Kostaboda in onze glaswinkel

Vannacht slapen wij in de Kosta Lodge in Kosta. kristalglas (kostaboda). ‘Your basecamp in Småland’ staat er op het logo bij de ingang van het park. Bij de receptie krijgen we de sleutelkaart van een Twin Cottage in handen gedrukt, dus even later rollen we onze koffer over het pad naar ons huisje.

Maar Småland is niet alleen de ballenbak van Ikea, het is ook een landschap in de Zuid-Zweedse regio Götaland. In deze regio vind je de meeste meren in Zweden, daardoor typeert dit landschap met prachtige meren en bossen. Ook kruip je een beetje in de huid van Pipi Langkous, dat is niet zo gek, de bekende Zweedse schrijfster van Pipi Langkous, Astrid Lindgren, komt namelijk uit deze streek.

Oppervlakte 29. 330 km² Inwoners 708. 986 (24,2 inw./km²) Oppervlakte 41. 543 km² (ruim 18% water) Inwoners 17. 016.967 (409,6/km²) Bron: Wikipedia Het mannenweekend is nu echt begonnen. Samen met mijn kleine ben ik op avontuur in Småland, Zweden. We zijn vandaag al vroeg met het vliegtuig vanaf Eelde (Nederland) naar Kopenhagen (Denemarken) gevlogen.

Hele fraaie Kostaboda in onze glaswinkel

Bestel hier de mooiste Glaskunst in de glaswinkelBestel hier Glaskunst in onze glaswinkel

Op het station van Lessebo stond de crew van Outdoor Academy of Sweden op ons te wachten, om ons met een toerbus naar onze eerste bestemming te brengen. Nadat we ons in ons Twin Cottage hebben geïnstalleerd, wandelen we door het park naar de receptie, waar we in het restaurant aan de andere avonturiers en crewleden worden voorgesteld en van een uitstekend diner genieten.

Dat de kinderen elkaar niet allemaal kunnen verstaan deert ze overigens helemaal niet. Al snel liggen de meeste kinderen in het verwarmde zwembad en spelen daar alsof ze elkaar al jaren kennen. Het Kosta Lodge is een vakantiepark op het platteland van Småland in het Koninkrijk van Kristal (Kingdom of Crystal), ongeveer een kilometer vanaf het centrum van het plaatsje Kosta en zo’n drie kwartier rijden (50 km) van Växjö.

De huisjes zijn vrij nieuw en zijn eenvoudig maar volledig en modern ingericht. Ik schat dat het twee-kamer-appartementje zo’n 35m2 groot is. Er is een slaapkamer met twee bedden, een volledig ingerichte woonkeuken en een badkamer met douche. In de slaapkamer staan twee extra stretchers, die je in de woonkamer op kunt klappen.

Bestel hier Doopvont in de glaswinkel

Maar dit vakantiepark is ook een mooie uitvalbasis om te gaan vissen, voor wandel-, kano- of mountainbiketochten in de omgeving, een bezoek te brengen aan het nabij gelegen elandenpark, voor een rondleiding in de Kosta Boda glasfabriek, of om te gaan ziplinen bij Litte Rock Lake in Växjö. Kijk hier voor een overzicht van kleine kindvriendelijke campings in Zweden.

De ovens staan al sinds 1742 in vuur en vlam en in deze glasfabriek vind je het echte Zweedse handwerk waar deze regio om bekend staat. Het wordt hier niet voor niets het Kingdom of Crystal genoemd. Je kan hier een rondleiding krijgen, waarbij je de productie van het glaswerk van dichtbij kunt bekijken.

Van het smelten, tot het glasblazen, snijden en schilderen van het glas. Ben je een liefhebber van glaswerk, dan kun je ook meteen een bezoek brengen aan de Kosta Boda Art Gallery. Wij brachten ook een bezoek aan het Kosta Boda Art Hotel. Dit hotel is bijna een kunstwerk op zich, zo veel Kosta Boda glaswerk vind je hier.

Bestel hier Glaskunst in onze glaswinkel

Hele mooie Bedrijfsgeschenken in onze glaswinkelBestel hier Kostaboda in de glaswinkel

In 1975 start de glaswinkel Yumi in de Weimarstraat in Den Haag. doopvont. De erachter gelegen glasblazerij voorziet de winkel van allerlei mondgeblazen dierfiguren , sierflessen en kunstvoorwerpen. Toen Winkelcentrum Babylon naast het Centraal Station in Den Haag gelegen was afgebouwd startte de nieuwe winkel in dit luxieuze centrum . Al snel gingen de zaken steeds beter en werd besloten het naastgelegen winkelpand toe te voegen door de tussenmuur weg te breken en ontstond er een ruimere winkel waarin al snel een uitbreiding van het assortiment verscheen.

Servetten gecombineerd met kaarsen , porselein van Royal Copenhagen , Rostrand , Arabia , Arzberg volgden met bestekken van zilver,goud en rvs van de mooiste fabrikaten en designmerken als Georg Jensen en Stelton en meerdere Italiaanse merken volgden (kostaboda). Na een aantal jaren was het assortiment zodanig gegroeid dat er werd besloten om of nog meer ruimte erbij te betrekken of het assortiment wat specifieker te maken.

Hierdoor ontstond de ruimte om deze collectie zodanig uit te breiden met als doel om een topcollectie samen te stellen - kosta boda. Na zo’n 25 jaar was dit doel dan ook zodanig bereikt , dat er ook een Artgalerie werd toegevoegd , waar ook exposities werden gehouden . Bij de opening van deze exposities werd dan de ambassadeur van het land van herkomst van het Kristal uitgenodigd om de opening officieel te verrichten , gevolgd door een toespraak van hem of een ontwerper .

Navigation

Home

Latest Posts

De Eerste Glossy Van Nederland

Published Jun 16, 21
6 min read

Online Magazine Over Ontwikkelingen In Media

Published Jun 06, 21
6 min read

Inspiratie Voor Een Healthy Lifestyle

Published May 25, 21
6 min read